Efter en regnig dag igår så blev det en alldeles underbar, solig och krispig höstdag i Stockholm idag. Efter förskolan drar jag och pojkarna till skogen igen. Man måste passa på nu när det fortfarande inte är mörkt när man hämtar.

Jag kickade igång dagen tillsammans med grannpappan J (vi har ju en informell föräldragrupp i huset där träning numera är huvudintresset. Några har gått från ingen träning till 3-4 pass i veckan!!) och cirkelträning i en närliggande lekpark stod på schemat. Jag gillar cirkelupplägget kanske mest av allt och vi körde följande 6 stationer á 60 sek i 3 varv:

– Rodd i TRX

– Utfallshopp

– TRX enarmschin

– Sumo high pull med 16 kg KB

– Armhävning-hunden-gående plankan- sekvens

– Burpees med KB (istället för hopp lyfter man klotet till midjehöjd, marklyft)

Efter tre varv körde vi 3 bonusövningar: 20 armhävningar, 15 upphopp och 10 sidoplankor med vridning per sida.

 

Våra ettåringar (Ivar fyller om ett par veckor, J har fyllt i veckan) grejade nöjt och vi fick oss lite ny energi. Win-win som det så ofta brukar.

 

20130920-131311.jpg

Author

4 Comments

    • missagda Reply

      Det började med att vi fikade mest och promenerade lite. Någon gång i våras körde jag ett utomhuspass på lerigt underlag med gruppen och sedan dess har vi tränat 🙂 De flesta gick som sagt från ingen träning till flera pass i veckan. Och nu är alla fast.

  1. Åh, vad jag vill testa TRX! Ska spana in ett gym här i stan snart och eventuellt bli medlem. Där har dem bland annat TRX så då ska det testas 😉

Write A Comment