Jag är fortfarande helt varm i hjärtat och lugn i sinnet efter en fin helg på Yoga Games. Jag fick chansen att gå dit som ambassadör för Grounded Factory och fick veta om det bara någon vecka innan eventet. Därför var vissa klasserna redan fullbokade. T.ex så hade jag gärna gått ett pass för Johanna Andersson, men nu fick jag iallafall ta del av Monika Björns nya koncept Yoga för dig som tränare (ett perfekt pass för mig som PT som tar hand om människor som håller på med olika idrotter), 2 föreläsningar och två lite mer udda klasser där jag bl.a. fick bekanta mig med indiska gudinnan Durga och en yogaform inspirerad av henne.

Monika Björn beundrar våra mattor.

 

Yoga Games är en yogamässa där man kan gå runt gratis och kolla på utställare och handla yogarelaterade saker och hälsokost. Vill man delta i klasser så köper man biljett och bokar de klasser man vill gå på. Det finns även några gratisklasser med drop in. För mig var det första gången på Yoga Games och jag fick träffa både yogis med många tatueringar och slappa haremsbyxor och vanliga tränande tjejer. Alla är välkomna och det är det som är väldigt fint.

 

Jag träffade de andra Grounded Factory-tjejerna (vi är 5 st) och vi körde någon klass tillsammans och fotade lite. Jag har ju haft en matta från Grounded Factory redan tidigare (fick den av min man) och älskar den. Nu fick jag en med ananas att ha med mig på mässan. Vi ambassadörer fick även en varsin rabattkod att dela med oss om vi ville till våra läsare/vänner och med koden MILLA20 får du 20% rabatt på valfri produkt i Grounded factorys webshop. Obs. Jag får inte betalt för att dela med mig av koden, utan det var en bonus som jag själv fick bestämma mig för att dela med mig av eller inte. Jag kan säga av egen erfarenhet att dessa är verkligen yogamattor att fall in love with.

Nu har en ny vecka börjat och jag tacka Grounded Factory för chansen och också mig själv för att ha gett mig själv tiden att gå på en härlig aktivitet för bara mig själv och mitt eget välmående. Stort tack även till svärmor som ställde upp och hjälpte till med barnen medan jag var borta.

 

Vyn från Mälarsalen där jag körde min sista yogaklass.

 

Author

Write A Comment