Vi njuter av timmar utomhus i snölandskap så länge det varar. Träden i skärgården är än så länge snötäckta, men just nu är det plusgrader, så risken finns att vi inte får en vit jul.

Jag gör mitt bästa för att få åtminstone ett par aktiva luncher utomhus på hästryggen. Översta bilden är från gårdagens tur, från en bilfri grusväg där vi brukar galoppera allt vi har. Frihetskänslan går inte att beskriva med ord, det är nästan overkligt. Det spelar ingen roll att jag idag blev ett år äldre och fyller 50 om 9 år. Det känns overkligt eftersom jag bara känner mig yngre och yngre när jag får hålla på med hästar och fart och allt som för mig hörde ungdomen till och som jag faktiskt inte behöver släppa även om jag blir äldre. När jag engagerar mig i barnens ishockey så får jag också känna mig levande. Ålder är bara en siffra.

Idag är jag ledig utan planer och jag har fått hänga med familj och släkt. Det är underbart att bara vara ibland, äta och dricka gott, ta en promenad i skogen, packa ner en termos och stanna och fika mitt i ingenstans. I det enkla bor det vackra eller hur det nu var man säger (Ernst K säger).

Jag har på mig en jacka från Colmar och secondhandköpta skidbyxor från Craft. Mannens jacka och byxor är från Ridestore.

Author

Write A Comment