Nu är vintertiden här. Snart november, tyvärr inte min favoritmånad. Men men, det gäller att fylla dagarna med roliga saker: ridning, löpning i skogen och mycket hockey lär det bli iallafall. Roligheter som ger energi. Och på dagtid är det än så länge väldigt vackert i skogen, se bild!

När vi går över till vintertid, så brukar jag ha en checklista för mig

✔️ Inventera barnens vintergarderober och beställ det som saknas. Tacka vet jag internet!

✔️ Plocka undan somrigare skor och gräv fram vinterskor och vinterlöparskor inklusive dubbskor.

✔️ Byt till vinterdäck på bilarna

✔️ Senast nu ska diverse lökar sättas i trädgården och hortensiakrukorna ska grävas ner

✔️ Starta en träningsdagbok/ utmaning med x antal pass fram till jul. Det är tyvärr nu motivationen till kvällsträning dalar och pepp behövs.

✔️ Börja med D-vitamin och fortsätt tills det är försommar. Jag ger D-vitamin till hela familjen eftersom alla rekommenderas äta det. Annat vi alla fyra äter (året runt) är snälla bakterier för magen (grymt för immunförsvaret) samt omega-3 eftersom vi inte får det så mycket av maten.

Barnens fina pumpa som vi gjorde när vi hade halloween-fest i fredags samt våra vitaminer som kommer från Helhetshälsa. Helhetshälsa har sponsrat några av våra event och efter att ha testat då har det varit naturligt att fortsätta då det är prisvärda, svensktillverkade produkter. Det fina är också att Probioplex- och D-vitaminkapslarna går att dra isär så att barnen slipper svälja dem. Jag delar en kapsel på dem två på både goda bakterier och D-vitamin och strör över maten. Smakar ingenting och de får i sig det de behöver.

Author

Write A Comment