Min äldsta son Alvar blir 5 år i vinter. Han var 1 år när han fick sin första Isbjörn of Sweden-overall. Sedan dess har valet varit enkelt. 4 overaller har han nu avverkat och inte ett hål, inte en skavank på overallerna faktiskt. Alltid en torr och varm kille. Och självklart går lillebrorsan i hans fotspår. Så här skriver Isbjörn själva och jag kan bara hålla med: ”Att ha rätt kläder är en viktig del av hur naturen upplevs. Är barnet varmt och torrt under äventyret blir upplevelsen bättre. Barn som lär sig att tycka om att vistas i naturen lär sig också att ta hand om naturen. Därför är det extra viktigt att klä även mindre barn med rätt funktion.”

IMG_1838

För tredje året i rad vinner ISBJÖRN of Swedens overall Bäst i Test i kategorin ”Bästa Premiumoverall”. Det är PENGUIN, efterföljaren till fjolårets vinnare IGLOO som har kammat hem vinsten med 10 möjliga poäng av 10. Overallen har använts och testats dagligen på en ”Ur och Skur”-förskola där ­­behovet av funktionella plagg med vattentäthet, hållbarhet och värmekapacitet är oerhört viktigt.

penguin-winter-jumpsuit

Du kan läsa utlåtandet i sin helhet här, men kort och gott lyder det att man får valuta för pengarna och att overallen inte bara håller värmen utan håller även vätan borta. Dessutom är slittåligheten extrabra vilket gör att overallen kan ärvas om och om igen.

Jag har fått äran att i samarbete med Isbjörn of Sweden lotta ut en sådan här fantastisk overall och tävlar gör du genom att skicka ett mail till milla@missagda.se där du beskriver vad du tycker är viktigt för en bra vinteroverall för barn. Skriv också vilken storlek och färg du vill vinna om du blir vinnaren samt vilken adress overallen ska skickas till. Vinnaren dras slumpmässigt bland alla tävlande.

Fram till torsdagen den 17e september kl 21 har du på dig att tävla. Vinnaren meddelas i detta inlägg och per mail.

Lycka till!

GRATTIS SOFIA A I SOLLENTUNA SOM VANN EN OVERALL!

Author

6 Comments

 1. Hej! Det går inte att skicka till den angivna e-postadressen 🙁

  • Milla Reply

   Mycket märkligt. Det dräller in mail på löpande band så uppenbarligen funkar det för alla andra?! Prova igen! Hoppas det löser sig!

 2. Maria Sandström Reply

  Mitt bidrag är skickat, håller tummarna 🙂 🙂
  Vilken fantastisk blogg med så mycket glädje, fina naturbilder och vettig text (ingen hets).

  • Milla Reply

   Hej! Ja, det gjorde jag direkt efter tävlingen och det står i inlägget också, längst ner.

Write A Comment