Mitt i det ofattbara, när ett 37-årigt liv i min närhet förtvinar bort, måste livet fortsätta. Och det fortsätter ännu starkare när varje vardagsstund också ska njutas. Jag är så tacksam för allt jag har just nu. Imorgon kanske det är för sent.

När jag reste med min 6-åring till Finland över Kristi Himmelfärd konstaterade jag hur jag numera faktiskt reser hellre med mina barn än utan. Kan låta självklart, men är inte det för småbarnsföräldrar då små barn ofta innebär enorm planering, enorm packning och en semester som inte bjuder på så mycket avslappning. Men nu är våra killar stora. De är resvana, kloka och faktiskt rätt så ognälliga. De är glada och nyfikna, älskar att uppleva nytt och ställer frågor om resmålens historia. Jag ska också nämna att ”resa” inte behöver innebära någon långresa varje gång. Nu på lördag har vi till exempel bokat en natt på Kastellet utanför Vaxholm. Det blir ett spännande äventyr bara några mil bort. Säkert lika mycket ett minne för livet som en utlandsresa!

Till hösten har vi för ett tag sedan bokat en resa till Zillertal. OBS! Vi har betalat själva resan själva, men kommer att få testa några aktiviteter i form av ett samarbete på plats. Både vi vuxna och barnen ser väldigt mycket fram emot denna resa som vi gör i slutet av september. Själv har jag besökt Alperna även på sommartid och vandrat, men för barnen blir det första gången. Och det är SÅÅÅÅ vackert där!

 

Har lånat några bilder från Zillertals officiella hemsida:

Vi har hittills bl.a. bokat Rafting (barnen ser mest fram emot detta!) och en tur till naturens egna ispalats och självklart ska vi vandra massor! Vi mår bäst när det händer mycket och det är upplevelser, inte varor, jag vill samla på i detta jordeliv.

Hotellet vi ska bo på är väldigt coolt och har en massa aktiviteter inklusive spa. Det heter Alpina Zillertal och vi ska bo i en panorama-familjesuite som ser ut som nedan (bilderna är från hotellets hemsida).

Jag tycker att jag blivit duktig på att vara här och nu och leva fullt i vardagen, sticka ut på lunchen och rida, göra små utflykter med barnen, men visst är det även underbart att planera saker i framtiden! Vi ser framemot äventyret i Zillertal!

Author

2 Comments

    • Ja, tror nog att ni också skulle gilla Zillertal! Berättar mer i september 😉 Finns SÅ MYCKET kul saker att göra där, så det är inte helt lätt att välja… 😊

Write A Comment