Så gick vi från full vinter (bilden ovan) till 10 plusgrader, solsken och full vår på en vecka. Jag älskar våren, men ”Hallå, hade ju faktiskt precis fixat längdskidor till kidsen och nu finns inga spår!”.

Veckan har präglats att huvudvärk, oro för sjuk häst och annars också väldigt mycket tid i stallet. Jag har haft huvudvärk i hela 2 månader nu (och ja, det utreds och jag har fått receptbelagda mediciner nu också), men när jag rider och är i stallet så tänker jag inte på det alls. Det är helt klart själslig medicin att vara med hästar! Träna har jag inte kunnat göra just någonting, men det är inget jag ältar. Jag tränar igen när jag är frisk. Mannens lekmannaanalys på varför jag har huvudvärk är att jag nog ridit för mycket, haha. Stackars han som får konkurrera med mina fyrbenta vänner som numera är hela 4 st!

Nu tar vi igen lite och har för några timmar sedan inlett ett barnfritt dygn. Staycation i egen hemstad är inte så dumt faktiskt.

Author

Write A Comment