Äntligen är våren här! Häromdagen var jag tvungen att gå in och hämta solkräm för ansiktet när jag åt min lunch ute i solen. Som vi har längtat!

Igår kväll plockade jag också undan mina vinterskor. Barnen åker till Finland imorgon och där ska det vara lite kallare. De får gå över till vårskor efter den resan.

Vårskogarderoben börjar också bli komplett nu. Jag må vara tråkig, men vi kör alltid mycket på samma gamla favoriter, sådant som vi testat och vet funkar. Då slipper man att bli besviken. Tipsa hemskt gärna om du har andra favoriter!

 

Merrell speed hikingVandringsskor från Merrell. Jag har vandrat de senaste 2 säsongerna (2014 och 2015) i Merrell. Mannen har använt Merrell på jobbet. För våren har vi rekat en slinga här på Ingarö som är bara dryga 20 km dvs en dagstur med lätt packning. Merrell har satsat på s.k. speed hiking-skor som är avsedda just för denna typ av turer.

  

 

Crocs våren 2016Gummistövlar från Crocs. Barnen använder bara dessa, året runt. Så vi slipper faktiskt skaffa nya just nu då dem använder dessa hela tiden och har haft ett varsitt par hela vintern. Lätta och varma. Alla Crocs skor är väldigt lätta och jag fastnade för dra-på-sneakersen på bilden. Vi har haft liknande tidigare, men just denna har vi inte testat.

 

 

 Känga från Everest/Stadium. Dessa på bilden är ur förra höstens kollektion, men jag lyckades knipa till mig ett par från rean i år. Ivar har haft ett par exakt likadana och det är fantastiskt prisvärda, stabila kängor som är lätta att ta på. Jag håller tummarna att Stadium kommer med en liknande modell nu till våren också!

Author

Write A Comment