Vad skulle du göra om du hade obegränsat med pengar? Jag skulle jobba mindre och således köpa mig mer tid. Det jag sedan skulle göra skulle inte behöva kosta så mycket då jag helst spenderar tid i naturen. Och så är det för väldigt många. Vi drömmer om att hinna sova ut, ta långa promenader, gå på yoga. Saker som får oss att må bra, men som inte är dyra alternativt är helt gratis.

I eftermiddag ska jag åka norrut med tåg för en stug- och vandringshelg och jag passade på att spela mina kort så väl (stavas jobba undan) att jag kunde ta ledigt denna fredagsförmiddag. Det händer typ aldrig, men redan nu har jag fått mersmak. Vardagsledigt är helt klart underskattat!

Och det jag fyllde min förmiddag med var saker som absolut inte är dyra, men ändå får mig att må bra. Jag åkte till stallet efter att ha ätit frukost med barnen som skulle till skolan och gjorde alla sysslor som behövs och tog sedan en lugn ridtur bland höstlöven i skogen och vid åkrar. Kan inte komma på något som är mer avstressande för mig!

Väl hemma bytte jag bara till löparskor, satte på bastun, startade favoritpodden (Säker Stil) och gav mig själv en 30 min joggingtur i skogen. En dricka med till bastun och jag undrade verkligen varför jag inte gör detta oftare.

Ridleggings och ridstrumpor båda köpta på Ullared. Fungerar bevisligen även utmärkt för löpning.

Author

Write A Comment