Vi är precis hemkomna från Finland där vi spenderade fina dagar i mina föräldrars sommarstuga. Väldigt rofyllt även om jag plågats av huvudvärk nästan hela min semester. Höjdpunkten var dock ridning hos en kär gammal vän som också agerade fantastisk ridinstruktör åt mina killar. Till min mans frustration har även killarna blivit väldigt förtjusta i ridning. Jag tänker att jag inte peppar för mycket eller ”hjärntvättar” utan de får hänga med till stallet och jag ordnar lite ridning när de ber om det.

Väl hemma nu tar vi hand om grannarnas djur, totalt 10 st, mestadels höns som får gå fria på vår tomt också. Idag passade jag på att rida förbi hemmet och plötsligt var det både höns och häst och katter och kanin hos oss och när jag la upp en liten insta story så kommenterade en kompis ”Kolmården”. Min bror skrev Villa Villekulla.

Ja, det är mycket djur överallt nu. Min man åker och handlar isbergssallad till kaninen och bröd till hönsen. Jag fixar äpplen till hästen. Det mockas både i hästhage och hönshus. Och kattlåda. I det som ibland onekligen blir lite Pippi Långstrumps värld känner jag en enorm lycka och ro. Lycka över att förutom själv få vara med också kunna ge mina barn detta. Ro i att landa i att vara med djuren, där tid och rum väldigt ofta försvinner.

Author

Write A Comment