Vår minsting utmanar oss minst sagt just nu. Inget, absolut inget som vi säger, går han med på. Men tiden går fort och snart är han förhoppningsvis en liten, medgörlig gentleman som sin storebror.  Idag tog det mig 2,5 h att få honom att sova middag. Han brukar somna i vagnen ganska lätt, men just idag har han bara klättrat ur vagnen (även om han sitter fast).

På nedan bild ser det ut som att vi är på väg ut för att vandra och nej, jag skulle absolut inte ha något emot en fin fjälltur med barnen. Men sanningen är att bärstolen är enda sättet att transportera denna vagnvägrare just nu. Vi hade inte använt vår Osprey-rygga (Poco Premium heter modellen, om någon undrar) sedan i början av sommaren och jag märkte att Ivar vuxit rejält med tanke på att inställningarna var helt fel nu. Min plan var från början att vi skulle vandrat lite på semestern, men den extrema värmen höll oss till båtaktiviteter istället. Jag ska dock iväg till finska Lappland och vandra i början av september, dock utan barn.

DSC_5038

Snabbmat fick det bli då tålamodet redan var förbrukat och stekta laxtärningar och mackor fick barnen medan jag åt lax, färdig råkostmix och en hög med mackor jag med. Råkostmixen från Ica är min favorit nr 1.

DSC_5039

Author

Write A Comment