>Jag har inte aktiverat mitt kort på Balance idag än, men ska göra det senare i veckan. Det fick bli annan träning idag: snölöpning med vagnen samt ett kortare kettlebellspass.

Jag är tillbaka till 100% efter graviditeten och förlossningen, känns det som. Styrkan är såklart inte tillbaka i alla muskler än (magen t.ex är svag) och jag kan inte springa långpass än, men jag kan köra tungt, springa samt studsa bäst jag vill nu. Jag menar alltså att jag kan träna som vanligt nu, inte att jag har min gamla form som jag hade när jag blev gravid. Det känns så kul och jag skulle helst vilja träna hela tiden. (Eller nej, helst är jag med Alvar och lyssnar på hans ”prat” och förtrollas av hans leenden! Några blöjbyten skulle jag kunna byta mot lite mer träning 🙂

Innan lunch joggade jag med vagnen i snön i ca 40 min. Snön som ligger på marken känns som guds gåva till en träningssugen tjej som inte har all tid i världen att ägna åt träning! Det blir supereffektiva pass då man verkligen får kämpa med vagnen! Jag stannade 4 gånger á max 60s och körde utfallshopp och grodhopp. Svetten lackade när jag väl kom hem och passet kändes ungefär lika tufft som 40 min crossfit!

Lutar mot väggen, svettig och trött efter ett effektivt pass.

Nu på kvällen plockade jag fram min nya kettlebell och körde följande övningar gånger 3 som cirkelträning utan pauser.

Sving x 25 (här måste jag köra många reps då jag egentligen skulle behöva ett tyngre klot till denna övning)
Draken x 8 på vardera sida
Curl x 12
Halo x 16

Du hittar övningarna i övningsbanken på Din Träning. Det står ”KB” (kettlebell) framför varje övningsnamn.


Toppade med armhävningar och kände mig nöjd.

Jag provade Röhnisch nya support-tights under styrkepasset och tycker att de är superbra. Det är inga kompressionstights utan bara lite mer stöttande tights. Utseendet är neutralt och snyggt. Jag anar en ny storsäljare här!! Hur sköna som helst. Har själv fått detta par iochmed mitt Pioneer-uppdrag, men jag kommer helt klart att köpa minst ett par till. Jag kommer förresten att lotta ut ett par också på bloggen i slutet på januari, så håll utkik!

Author

12 Comments

 1. Karin - FitnessochHälsa Reply

  >Vad härligt att du får till så bra träningspass med barnvagnen ute i snön!

 2. Karin - FitnessochHälsa Reply

  >Vad härligt att du får till så bra träningspass med barnvagnen ute i snön!

 3. >Det låter verkligen som supertuffa pass!! Att springa med barnvagnen ute i snön. Många tycker det är tungt att bara ta sig fram själva!! Du är strong!!

 4. >Det låter verkligen som supertuffa pass!! Att springa med barnvagnen ute i snön. Många tycker det är tungt att bara ta sig fram själva!! Du är strong!!

 5. anneliten Reply

  >Hur vet man hur tung kettelbell man behöver? Nu när du tipsat lite om var jag kan hitta övningarna…

 6. anneliten Reply

  >Hur vet man hur tung kettelbell man behöver? Nu när du tipsat lite om var jag kan hitta övningarna…

 7. Miss Agda Reply

  >Anneliten: Man behöver egentligen olika vikter för olika övningar så köper man bara ett klot så får man lägga sig nånstans i mitten och köra flera reps på de övningar som annars känns lite lätta. Det bästa vore om du kunde testa några övningar på ett gym eller nåt, för det är omöjligt för mig att säga vilka vikter du kan tänkas behöva. Men 8 kg kan bli bra (det har jag, men vill även köpa ett tyngre klot) att börja med.Jag tycker det är kanon att köra kompletterande styrka med KB efter t.ex löpning.Lycka till!

 8. Miss Agda Reply

  >Anneliten: Man behöver egentligen olika vikter för olika övningar så köper man bara ett klot så får man lägga sig nånstans i mitten och köra flera reps på de övningar som annars känns lite lätta. Det bästa vore om du kunde testa några övningar på ett gym eller nåt, för det är omöjligt för mig att säga vilka vikter du kan tänkas behöva. Men 8 kg kan bli bra (det har jag, men vill även köpa ett tyngre klot) att börja med.Jag tycker det är kanon att köra kompletterande styrka med KB efter t.ex löpning.Lycka till!

 9. Magdalena Reply

  >Efter att ha läst hos dig gick jag in på Din Träning – wow, så många bra övningar, hela 58 för KB. Begav direkt ner till min träningsgrotta och körde skiten ur mig med KB + TRX! Tack. håller utkik för tävlingen!

 10. Magdalena Reply

  >Efter att ha läst hos dig gick jag in på Din Träning – wow, så många bra övningar, hela 58 för KB. Begav direkt ner till min träningsgrotta och körde skiten ur mig med KB + TRX! Tack. håller utkik för tävlingen!

Write A Comment