Dagarna susar förbi och jag har som mål att hinna röra på mig, lite grann varje dag, no matter what. Januari har innehållit allt från promenader och ridning till yoga, marklyft och löpning. Just det, 3 pass på längdskidor också. Jag är riktigt nöjd! Träning är så bra för mig, gör jämt hela skillnaden. Det kan jag verkligen säga med ett 2017 med mindre rörelse i bagaget. Mindre rörelse = mindre momentum.

Jag har inte tränat med PT på några är nu (över 2 år) och jag kände att det var dags igen. Denna gång kör jag marklyft och knäböj i small group på onsdagkvällar. Det är givetvis inte samma som att ha en egen PT, men detta passade mig bäst ekonomiskt just nu och peppar mig till den riktning jag gärna tar min träning. Bilderna borde nog inte hamna på en blogg med den dåliga kvalitet de har, men jag tänker att ett inlägg utan bilder är ändå ett rätt så tråkigt inlägg. Så med dessa bilder som de enda i mobilen fick de bli de.

Det brukar alltid vara jag som planerar andras träning och jisses som jag njuter när någon annan säger till mig exakt vad jag ska göra!

Author

Write A Comment