… och nyblivna pappor såklart (som vill göra sina fruar/sambos glada).

Imorse var klockan ställd på 06.55 för att kunna hänga på låset klockan 7 när Campadre öppnade sin Boob-kampanj. Då populära saker tar slut snart så kör jag alltid bevakning på det jag verkligen vill lyckas köpa.

Det som gör Boob till min favorit är kvalitén och att plaggen går att använda redan som gravid och sedan som amningsplagg.

De har bl.a. tröjan jag bar på modevisningen på WeRFamily i september. Saknar faktiskt magen lite när jag ser bilden.

 

 

Nu blev det dock inte just tröjan för mig utan jag klickade hem 2 st bodysuits till Ivar, en i varje färg. Passar in i vår seglarfamilj, tyckte jag! 100% ekologiskt bomull (Boob kör generellt väldigt mycket eko!)

 

 

Medlemskap på Campadre kostar inget och man får nys om kommande kampanjer så man kan hänga på låset som jag brukar göra. Just nu har de en BRIO-kampanj också, ett julklappstips! Alvar gör inget annat än kör på sitt BRIO-tåg på vardagsrumsgolvet just nu.

 

 

Author

3 Comments

  1. Jag handlade också (amningstoppar), det blir mina första från Boob. Superpris! 🙂

  2. Hej, hur är de i storlek exempelvis den randiga toppen som du hade på bilden? Med vänlig hälsning, Heléne

    • missagda Reply

      Hej! Det är ganska stora storlekar. Jag är en 38 och har ofta M på kläder, men S på BOOB!

Write A Comment