Idag är jag matt och dagen har varit märklig och tragisk. Jag kramar mina barn lite extra just nu även om de driver mig till vansinne varje morgon och nästan varje kväll. Jag hade bokat in Yoga for athletes på SATS och var nära att avboka passet då jag mådde illa, men var 3 minuter för sen för att kunna avboka och bestämde mig för att det var menat att jag skulle behöva gå och få annat att tänka på. Det var ett bra val.

Yoga for athletes är inte så mycket yoga utan mer rörlighetsträning med styrkeinslag. Det var ett tufft pass, men tufft på ett annat sätt än riktigt fysisk yoga kan vara. Samtidigt som man tränar rörlighet så utmanar man balansen och jobbar med några (mest statiska) styrkeövningar. Peppen av instruktören är något som inte hör andra yogaformer till, men passar å andra sidan för idrottare och vad de är vana vid. 45 min var en lagom längd för passet men jag brukar gilla att gå på yoga som är 75 min långt. 

Bilden är inte från dagen (vilket kanske inte var så svårt att lista ut) utan från Khao Lak för exakt 2 år sedan. Hotellet anordnade yoga på stranden. Vi har bokat samma hotell igen till mars och mitt mål är att hitta en bra yogastudio i Khao Lak att besöka några gånger. Jag har googlat, men ännu inte hittat något. Därför slänger jag även ut frågan här: finns det möjligtvis någon som har några tips? 

Author

Write A Comment