Detta inlägg hade jag egentligen tänkt att skriva för ca 2 månader sedan. Sedan blev jag sjukskriven och till slut riktigt sjuk. Träningskläder var inte aktuellt att tänka på när jag var sängliggande. Men innan jag känner mig för långt borta från graviditeten som nyss var min verklighet så kommer här några rader om vad jag tycker om gravidträningskläder från Fit2bmom som jag fick testa och hann använda en gång på gymet och en gång under lättare hemmaträning. Vet att ni är många som är gravida som tittar in här så även om jag själv inte är gravid längre själv så är detta inlägg för er.

 

 

Linnet Tech Stamina Tank förälskade jag mig i och har nu även använt i mitt icke-gravida-tillstånd (fungerar lika bra och jag gillar längre modeller på linnen och toppar, gravid eller ej). Tyget är lite tjockare och ger överkroppen lite stöd (ett plus), men kan kännas lite varmt iallafall under sommarhalvåret. Nu fryser jag dock jämt och har inget emot det att tyget är lite mer rejält.

 

 

Byxan Tech Distance Capri är också lätt stöttande och gjord av samma typ av tyg som linnet. Gillar det att dessa tights har förböjda knän (eller vad man nu ska kalla det). Trots den lätta kompressionseffekten klämde inte dessa byxor någonstans, men jag hade gärna även haft en lätt stöttande magmudd/gördel på midjan för att göra byxan ännu skönare.

 

Author

1 Comment

Write A Comment