Ni vet ju vid det här laget att vi gillar Isbjörn of Sweden och att jag verkligen kan rekommendera deras UV-kläder som är både snygga och riktigt bra. En nyare bekantskap för oss är Superfit, sköna fotriktiga barnskor som också har kvalitet som ledord, precis som Isbjörn. Vi har använt både sandaler och tennisskor från dem och har varit supernöjda. Det som förenar Superfits modeller är den goda passformen vilket gör att du många gånger hittar ”finsandaler” som är så mjuka och bekväma att du kan leka i dom till vardags. Superfits alla barnskor testas löpande av ortopeder som ger skorna toppbetyg.

Jag är väldigt glad över att nu kunna lotta ut ett perfekt semesterset till ditt och en väns barn. I potten ligger en badtröja och badbyxor alternativt en jumpsuit från Isbjörn och ett par Mike 2 eller Nelly sandaler från Superfit i rosa/grått eller blått till både ditt barn och en kompis barn. Det är inte mycket annat ditt barn behöver en solig dag! En keps och så solkräm på benen möjligtvis då.

Tävlingen pågår på Instagram på mitt konto @coachmillacom . Tävla under Isbjörn/Superfit-inlägget från idag (9/6-2016) genom att först följa Isbjörn of Sweden och Superfit Barnskor på Instagram och sedan tagga en vän som du vill tillsammans med dig ska vinna ett semesterset till sitt barn.

Tävlingen avslutas på tisdag den 14e juni 2016 kl 21:00 och meddelas under tävlingsinlägget.

sun-jumpsuit-ks

index5

Author

Write A Comment