En av mina mest populära tävlingar har varit när jag tävlat ut set med kläder och skor från Isbjörn of Sweden respektive Superfit barnskor till en vinnare plus vän. Jag är väldigt glad över att nu kunna göra detta igen och lotta ut ett perfekt vinterset till både vinnarens och en väns barn.

Isbjörn är det märke mina barn använder mest och anledningen är helt enkelt att det är snygga, extremt tåliga kläder som håller barnen varma och torra. Kläderna kompletteras bäst med ett par fotriktiga skor från Superfit, verkligen designade för barn.

I potten ligger denna gång en FROST lättviktsjacka – den otroligt populära fodrade lättviktsjackan som har många olika användningsområden och kan användas året runt- (eller en FROST-babyoverall om du hellre väljer det) samt ett par varma vinterskor från Superfit till både vinnarens och en kompis barn. Du önskar storlek och färg på jacka samt storlek på sko och vinsterna skickas baserat på lagerstatus dvs vissa färger kan ha tagit slut och skomodellen styrs av önskad storlek.

Tävlingen pågår på Instagram på mitt konto @coachmillacom . Tävla under Isbjörn/Superfit-inlägget från idag genom att först följa Isbjörn of Sweden och Superfit Barnskor på Instagram och sedan tagga en vän som du vill att tillsammans med dig ska vinna ett vinterset till sitt barn. Motivera kort (ett par, tre ord) varför just denna vän ska vinna. Det går fort att tävla och det går bra att tagga flera vänner, men i egna kommentarer isf dvs en vän per kommentar! Har du inte instagram så kan du självklart vara med och tävla ändå. Då är alternativet att gilla Isbjörn of Sweden samt Superfit barnskor Sverige på Facebook (<- direktlänkar) och maila mig på coachmilla.blogg@gmail.com och berätta att du vill vara med. Dessa bidrag väger lika mycket som bidrag på instagram!

Tävlingen pågår under en vecka och sista tävlingsdagen är lördagen den 19e november 2016. Stort lycka till!

* I samarbete med Isbjörn of Sweden och Superfit Barnskor *

Author

Write A Comment