En migrän kom emellan och det påbörjade inlägget om STHLM Heartbeat som Sofia anordnade och som jag var funktionär på blev aldrig färdigställt. Så lite senare kommer här nu några rader om en fantastisk dag. Scenen för en härlig influencerdag för tränings/hälsobranschen var Fotografiska, vilket var ett lyxigt, härligt val av Sofia.

Dagens superstjärna var Funky Gine från Norge och det är inte svårt att förstå att hon har blivit så populär. En gullig, äkta, råstark tjej som smittar av sig positiv energi. Hon både ledde träning och föreläste om sin resa som influencer. Jag hörde inte allt, men just äkthet vet jag att hon betonade: att vara sig själv och bara tacka ja till samarbeten som man verkligen kan stå för. Träningen var lekfull innehållandes många roliga parövingar. Jag fick se mycket skatt.

Många kramar blev det för min del också när deltagarna minglade runt och jag träffade många vänner och bekanta i vimlet. Bl.a. Anna som jag precis spikat lite roligheter med till maj. Berättar mer inom kort (du kan vara med!).

De som ville fick naglar och bryn fixade hos duktiga tjejer på Depend och så bjöds vi på en helt fantastisk, kryddig chili med Valios nyhet MiFú (stekbart mjölkprotein) som jag redan haft hemma i 2 omgångar faktiskt och bl.a. haft i omelett och lasagne. Lucky me som hittade en förpackning i goodiebagen sedan också!

Colzyme förkylningspreparat var på plats och jag gillar redan produkten som kan stoppa en förkylning om man börjar spraya halsen direkt de första symptomen kommer, men fick också lära mig att man kan skydda sig från virus på flygplan genom att spraya det förebyggande. Så här ska det sprayas för glatta livet för hela familjen när vi flyger till Thailand på måndag! Colzyme fanns också med i goodiebagen.

Apotek Hjärtat var med och mätte våra vader så man kunde få kompressionsstrumpor i rätt storlek (tack!) och så frossade vi i Planti havreyoghurt + iskaffe samt Add Icecream proteinglass.

Våra funktionärskläder (det jag har på bilden med Anna) är från Under Armour. Funktion och kvalitet är deras ledord.

Men det bästa av allt var ändå all energi och alla leenden. En härlig dag även för oss funktionärer!

 

Bilderna är från Träningsevent.se och Sofia.

Author

1 Comment

  1. Tusen tack för all din support – jag ska skämma bort dig när du kommer hem från semester, vi tar en tjejkväll på ön du och jag! Kram!

Write A Comment