Detta inlägg presenteras i samarbete med Stadium Sports Camp.

I den absoluta toppen av saker som riktigt värmer mitt hjärta ligger att se barn i rörelse. Barn är skapta för att röra på sig och när jag ser mina egna barn idrotta och tycka om det så är jag så lycklig. Vissa undrar hur vi kan ”offra” så otroligt mycket tid på att vara hockeyföräldrar åt två och dessutom skjutsa dem till andra sporter, men jag skulle helt klart vara mindre lycklig om vi lät bli. Och barnen skulle förmodligen vara mer sjuka samt tröttare. Lyckan var också stor när vi körde träningsevent för barn när Stadium öppnade sin nya Juniorbutik i Stockholm. Så otroligt mycket skratt och rödmosiga barn och föräldrar. I samband med eventet tipsade vi också om Stadium Sports Camp, Sveriges största sportläger som handlar om så mycket mer än bara sport. Det handlar om allt det där som händer mellan träningarna.  Upplevelser, gemenskap, polare – nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, idrottsprofiler och mycket mer. Så beskrivs lägret och jag känner själv barn som har varit med och sedan önskat sig Sports Camp i julklapp då det verkligen varit årets höjdpunkt. För barn födda 2008-2010 anordnas Day Camp och dit ska faktiskt min 7-åring tillsammans med sin bästis.

Sports Camp anordnas i Norrköping (se datumen här ) och Halmstad (se datumen här ) och det är i Norrköping min 7-åring ska testa 6 olika sporter medan vi i övriga familjen besöker Kolmården och hittar på andra roligheter och sedan samlas vi igen på kvällarna. Ett perfekt upplägg för lite mindre barn medan större barn sover över på Campen.

Läs mer om Sports Camp här om du är nyfiken eller kolla på Youtube-filmen som ger rysningar! Heja barn- och ungdomsidrotten!

 

Author

Write A Comment