Ni som hängt med mig länge vet att jag gillar att köpa en ny doft i början av varje semester eller längre solresa eftersom dofter så lätt kopplas till minnen och sinnesstämningar. Det är också lite lyxigt att liksom vända blad med en ny härlig doft. Jag använder enbart lätta parfymer (EDT eller kroppsspray) och sprayar generöst även vardagar och när jag jobbar hemma. För dofta gott vill jag ju främst göra för min egen skull! Sedan 2011 har jag uppdaterat med sommarens doft på bloggen.
Denna sommar är det Elisabeth Ardens Green Tea-serie som jag använder flitigast. Jag har två parfymer, Green Tea och Green Tea Mimosa och kan verkligen rekommendera dem för dig som är sportig och gillar lättare, fräscha dofter. Tillhörande kroppskrämen med honungsdroppar är helt magisk. Den upptäckte jag förra sommaren och blev fast direkt. Både parfymerna och krämen finns på diverse taxfree-butiker utomlands och hemma och är prisvärda.

Author

1 Comment

  1. Jag har nyligen hittat en signature doft som jag tror jag kommer bära i många, många år framöver, men jag gillar din tanke, och har alltid ungefär tre igång samtidigt ändå, att variera lite med, men oftast min nya favorit!

Write A Comment