Ja, utomhus ska man springa och jag gissar att det kanske kan bli det som är det mest utmanande i detta 28-dagarsprojekt. Det har nu regnat oavbrutet i 3 dygn (just nu snöar det) och vinden är heller inget att leka med. Och nästa vecka ska det tydligen bli -15 grader. Idag blev gatorna en enda stor vattenpöl och då är man glad över att ha vattentäta och varma löparskor (de där vinterlöparskorna jag tipsade om i detta inlägg, fast mina är från förra vintern och fortfarande fullt fungerande). Hade dessutom en bandana under mössan då jag blev så kall om pannan igår när jag var ute.

Löpning: 21 min. Sträcka mäter jag inte i denna utmaning då det bara skulle trigga mig att springa fortare och det får jag inte göra nu. Lugnt och sansat ska det vara.

Ont i ryggen? Mycket mindre än igår. Hurra!

Tankar: Vilken bra grej med en utmaning. Hade aldrig annars kommit ut i detta skitväder.

 

20121128-204117.jpg

Author

Write A Comment