Ett enskilt träningspass gör ingen skillnad men ett pass i veckan kan redan göra skillnad för den som inte tränar alls. Det är när något blir en vana som resultaten kommer.

Nu tittar vårsolen fram och med det får många av oss energi. Energi som gärna kan användas till rörelse. Men var inte för hungrig, börja med en vana först. T.ex så har jag och mina kollegor börjat träna ihop på tisdagar. På lunchen går vi ner till gymet och tränar 30-45 minuter. Nu har vi gjort det 4 gånger och således skapat en vana. Alla är pepp och de som fick jättemycket träningsvärk i början börjar också vänja sig lite.

En annan sak som jag nu vill ska bli en vana är att göra yoga på altanen. En kvart räcker och eftersom jag ofta jobbar hemifrån så kan jag göra yoga istället för en kaffepaus. Två gånger har jag gjort det nu och snart hoppas jag att jag skapat en vana.

Tänk att det inte behöver vara något stort för att få effekt. Att äta vegetariskt ett par måltider i veckan att börja med, att ta en lunchpromenad, att stretcha efter ett löppass. Alla behöver vi olika saker och det gäller oftast bara att börja.

Lycka till med dina nya vanor!

Author

Write A Comment