När hettan är ett faktum (jag lider med alla bönder och djurägare!!) så är havet enda platsen att vara på. Är glad över vår segelbåt som visserligen får vila alldeles för mycket just nu. På något sätt har vi lyckats binda oss fast hemma pga en massa gäster, men när semestern börjar nästa vecka så har vi lite mindre inbokade saker de dagar vi kommer att vara hemma. Då vill jag verkligen segla!

Tack vare mitt mobila kontor kunde jag ta eftermiddagens sista mail från båten och således hade vi möjlighet att dra till favoritgästhamnen Malma Kvarn dit vi seglar varje sommar sedan 3 år tillbaka. Ganska litet och mysigt, skyddat, med en underbar badsjö i närheten och en fantastisk ála carte restaurang på bryggan. Igår hyrde vi dessutom en SUP-bräda och lekte loss på sjön. På morgonen tog jag mig en 30 min joggingtur, sedan dopp i sjön med familjen och kortaste vägen tillbaka hem för att kunna jobba min nästsista arbetsdag (med lagom sen start på dagen) innan 4 veckor semester.

Har själv fått denna typen av barndom till sjöss och är så glad att kunna erbjuda mina barn samma sak. De älskar att segla och bo i båten!

Author

Write A Comment