En rolig träningshelg, men ingen barnvakt. Känner du igen det där?

No worries! Nu ska jag och Anna tillsammans med underbara Wenngarn Sportcenter i Sigtuna anordna en tränings- och må-bra-helg för hela familjen. Träningspass för både barn och vuxna, god mat, föreläsningar, workshops, morgonjogg i vackra omgivningar, yoga på slottet, skattjakt, hinderbana och filmvisning för barn.  Allt med lagom luftigt schema så att det även finns tid för familjen att umgås. Vi säger SAVE THE DATE: 27-28/9 !

Ur Wenngarns hemsida:

Här på Wenngarn Sportcenter handlar inte allt om blod, svett och tårar. Vi vill skapa en upplevelse för alla våra sinnen och förmedla en känsla av trivsel, omtanke och energi.
Hos oss är du en i familjen och tillsammans vill vi att ni ska uppleva alla aspekter av hälsa och välmående, detta i en fantastisk miljö med historia och med den senaste utrustningen och trenderna.

Wenngarn är till för alla, både de som vill träna hårt eller de kanske bara vill umgås, bada bastu och njuta av den fantastiska atmosfär som Wenngarn har att erbjuda med slott, park, hotell Anstalten, kulturstall med mera.

Håll utkik för mer info och anmälan! Instruktörerna och sponsorerna annonseras inom kort.

bild-4.JPG

 

Author

5 Comments

  1. Wow vilken grej! Låter som att det kan bli en grym helg och stort plus för att hela familjen kan vara med. Genialiskt idé 😉 Ska hålla utkik efter mer info, vore kul att kunna överraska familjen med en helg som detta!

  2. Låter helt fantastiskt bra – så roligt med ett event som passar för hela (aktiva) familjen. Like!
    Så det är ju himla typiskt att vi är på bröllop den helgen. Tajmingen! Men hur som stort lycka till, det lär bli succé!

Write A Comment