Detta inlägg presenteras i samarbete med Örtte Scandinavian.

Den iskalla vintern är tydligen tillbaka och jag sitter med min kopp te framför brasan och försöker att tina upp efter att ha varit ute. Det går åt mycket te varje vinter men ännu mer nu när den kalla vinden går rakt in i benmärgen.

På helgerna är det alltid skogsutflykter på schemat, oavsett väder faktiskt, och när barnen har med sig varm choklad i sin termos så har jag med mig min snygga glastermos från Örtte Scandinavian och den håller teet varmt i flera timmar. På samma sätt håller den kall dricka kall länge, så jag funderar även på att packa med flaskan när vi åker till Thailand om ett par veckor. Förutom funktionen så gillar jag den stilrena designen med genomskinligt glas och ett snyggt trälock med Örtte Scandinavians logga på.. Det medföljer en sil för löste, vilket är jättesmidigt.

Även huden mår bra av te och jag har testat en mjukgörande body scrub med grönt te i. Örtte Teatox Body Scrub för Torr Hud innehåller -förutom grönt te- även råsocker, honung och havssalt. Det är ingredienser som alla är speciellt utvalda för att skydda och ge näring åt torr hud. Huden blir verkligen jättemjuk och doftar gott efteråt. Tänk på att tvåla in dig efter scrubben då grönt te färgar huden lite grön. Färgen går bort direkt om du tvålar in dig efter behandlingen.

Author

Write A Comment