En perfekt söndag. Underbara juletid.

Morgonen startade med en fridfull (läs: tyst) stund. Jag hade min första kund kl 8.30 och klev upp innan resten av familjen hade vaknat. Drack kaffe och tände två ljus. Det funkar fortfarande kanon att träna kunder utomhus. Själv får man pälsa på sig lite extra, men mina kunder har inte klagat på kylan och det är ju de som värderar den friska luften högt och vill köra ute. Det mesta blir roligare utomhus.

 

Bild 3

 

Efter ”jobbet” som för mig känns som en hobby rakt av (därför är det ok att jobba en söndagmorgon) bakade jag mitt livs första saffranskaka innan vi sedan fick kompisbesök från London.

På eftermiddagen körde jag och grymt starka Johanna B ett renodlat chinspass på Rosa Skrot. Totalt 102 chins för min del i olika varianter, även enarmschins som jag gjorde för första gången någonsin. Johanna och jag visar på filmen hur man gör. Ytterligare lite inspiration och tips till er som också nöter med chins. Och vet ni vad? Jag har börjat älska chins! Inte trodde jag väl att det skulle hända. Chins är en fantastiskt effektiv övning för hela överkroppen och faktiskt även bålen.

 

[videofyme id=”4281689″ width=”480″ height=”360″]

Som om det inte redan varit en perfekt dag så toppar vi den med bio. Det var inte igår.

Author

2 Comments

 1. Charlotte Reply

  Blir så inspirerad av din satsning på chins! Jag opererade min axel i juni (den hoppade ur led) men nu har det gått ett halvår så nu ska den vara ok. Idag kan jag inte göra en enda utan gummiband. Hur många dagar i veckan tror du man behöver lägga på specifik chinsträning för att lyckas?

  • missagda Reply

   Hej!

   Chins är mer krävande än vad man tror. Jag körde chins insprängt i mina träningspass kanske 3-4ggr i månaden och det gav inte mkt resultat.
   Nu gör jag två dedikerade pass i veckan och det händer massor! Verkligen häftigt! Men dedikering, det krävs för att lyckas. Mycket teknikträning och många, många repetitioner.
   Lycka till! Du kommer att ha roligt 🙂

Write A Comment