Detta inlägg är betald reklam för Kids-world.

Med två killar som växer som ogräs är jag ständigt vaksam för bra reor. Som ett konkret exempel så växte storebrors fot två storlekar från ca mars till maj. Alla vårskorna behövde bytas ut inför sommarlovet, vartenda par!

När jag förra veckan inventerade samma barns byxor och tröjor så blev det plötsligt väldigt glest i hans garderob. Så inför skolan har jag beställt hem en helt ny garderob. En beställning gjordes på Kids-world som bl.a har Lyle & Scott som är ett riktigt favoritmärke hos båda barnen. Två tröjor valde han ut från rean och som synes så är ungdomar inte blyga när det kommer till loggor. Stort ska det gärna vara- precis tvärtemot vad vi vuxna ofta väljer. Men det är viktigt att barnen får välja kläder själva.

Skor och strumpor behövdes också och dessa coola från Tommy Hilfiger hittade vi till halva priset. Just nu har jag samma storlek, så vem vet, kanske lånar dem och kombinerar med en klänning någon dag 😉

I paketet gömde sig också två par coola retro-strumpor från Levi’s. Något jag också kan tänka mig att låna till mina träningsoutfits. Ett par coola strumpor kan göra hela outfiten om man kombinerar det med en i övrigt neutral outfit.

Att handla barnkläder är en uppgift man aldrig blir klar med, men får jag göra det i lugn och ro så kan jag tillochmed hitta mycket glädje i det. Barn gillar inte att prova, så jag beställer i princip alltid på nätet och låter de prova när de är pigga, glada, mätta osv. Att gå runt på stan med trötta och hungriga barn är ju inte direkt någon hit. Att numera låta barnen välja själva (och när de dessutom börjat få favoritmärken) gör det hela till en rolig aktivitet man kan göra tillsammans.

Author

Write A Comment