Den frågan fick jag av en kompis idag när jag berättade att jag går på yoga på onsdagar. Det är nämligen en ny vana jag har sedan september i år. Mitt svar var att det inte borde finnas ett sådant ord som ”räcker” i sammanhanget. Jag vill inte förknippa strävan och resultat med yoga på det sättet. Varje yogapass gör skillnad. Jag upplever att vartenda yogapass är välgörande på sitt sätt. Yoga tar ner oss och skänker lugn. Den gör oss mjukare och tar bort spänningar.

Jag skulle gärna vilja köra yoga flera gånger i veckan och tänker ofta att jag ”borde” inreda gästhuset till en liten yogastudio för mig själv. Men tydligen är tröskeln hög just nu. Så det kan jag välja att älta såklart. Men istället tänker jag glädjas åt att jag faktiskt bjuder mig själv på ett yogapass varje onsdagkväll. Och varje gång jag kliver ut ur yogasalen så känner jag mig liksom bulletproof. 

Bilden är från Teneriffa i januari 2016 när jag ledde morgonyoga åt Apollo. 

Author

2 Comments

  1. Själv har jag unnat mig en helårsprenumeration på Yogobe. Och ställt mattan i ett hörn i köket – bara att rulla ut. Funderar lite på ett Yoga streak som motvikt till alla run streaks jag ser på fb… Men å andra sidan är jag emot måsten.

    • Milla Reply

      Har också testat det och tycker den är bra. Dock är det lyxigare att gå iväg och göra yoga, upplever jag. Å andra sidan kanske det kunde bli av mycket oftare om jag körde det hemma mer. Har länge funderat på att inreda gästhuset till min egna yogastudio med lite härliga lyktor och sådant.

Write A Comment