Det har varit tyst här. Jag vet just nu ärligt talat inte vad jag ska dela med mig av. Peppiga träningspass har känts lite fel iallafall. Mina PT-klienter har dock fått nya pass som inte kräver ett gymbesök. Vi har alla drabbats och även om jag själv mest bara drabbats ekonomiskt (inställda uppdrag som PT) så har jag livet känts som ett konstigt vakuum, dagar som går på repeat. Jag har inte varit i Stockholm på en månad nu- allt jobb görs från Ingarö, både PT och mitt andra jobb. Dagarna är sig lika och svårast för mig är att gå upp på morgonen.

Om något bra kommit ur corona-skiten så är det väl iallafall värdet av naturen och friluftsliv för en större publik. Vi hänger på ”vårt” Björnö Naturreservat som vanligt ganska ofta, men plötsligt är parkeringen där full av bilar. Från att det brukar vara några få dito. Men det finns plats för alla och vi har lyckats hitta vrån där vi inte behöver trängas med någon annan. Jag är glad över att se barnen uppskatta livet i naturen så mycket. Det räcker att vi går ut så börjar de klättra och ha sig. Mindre bråk och mer skratt, inga ”jag har tråkigt” ur deras munnar. Plan B kan också bli riktigt bra, påsken är ju som bekant inställd. Precis som två till resor denna vår.

Jag har fortfarande inget speciellt att säga. Det kanske kommer snart. Men uppskatta det lilla som finns i ditt liv! Jag är enormt tacksam över att (just nu) fortfarande ha ett jobb och en månadslön. Jag är lycklig över en frisk familj som aktivt vill göra saker även om då skogen just nu är den enda tillåtna platsen. Jag är glad över att kunna spendera mycket tid i stallet. Och extraglad över att vi idag adopterat två fina katter från ett katthem!

Ta hand om dig och Glad Påsk!

Author

Write A Comment