Alvar tog den här bilden på mig. När jag bad honom att ge tillbaka min kamera (som han tjatar om att få och som jag lovat ge honom när jag köper en ny snart. Den gamla är lite trasig). Den fick hamna på bloggen. Så kanske han faktiskt ska få min kamera snart, så kul tycker han det är att fota.

Jag reflekterade ett tag sedan över att jag varken läst böcker eller yogat på en månad. Det är två saker som jag slutar göra när det är mycket. Och nu plötsligt märkte jag att jag igår var på yoga och ikväll låg och läste i min bok i kvällssolen. Ordningen återställd. Och ja, jag har slappnat av igen. Hittat den berömda balansen, typ. Det är inte så svårt att nollställa sig när vädergudarna ÄNTLIGEN bjuder på högsommarvärme. Jordiga fingrar och kanske en liten solbränna också är mitt mål i helgen. Vi ska ha grand pool opening hemma och kanske hinner vi att masta på vår lilla segelbåt också. är ordningen verkligen återställd. Låt oss få en lång sommar nu. 

Author

Write A Comment