Jag har tagit en liten paus från skrivandet här för det har helt enkelt inte gått. Min kompis Terese sorgliga besked kryddat med komplikationer har gjort att det känts meningslöst att babbla. Snälla, hjälp till och spring för Terese och skänk en slant till hennes insamling!

Men livet rullar på. Jag har jobbat borta dygnet runt förra veckan och hållit utbildning. Innan middagen så tränar vi ihop också när jag håller kurs. Det är verkligen som en dunderkur för att trötta själar när det är långa dagar med mycket fokus som gör en trött. Glädjande nog ville 12 av 17 kursdeltagare vara med och träna. Tänk att ändå så stor procent förstår vikten och uppskattar gemenskapen i träningen. En boost och något jag ska fortsätta med när jag får bestämma. Nu skriver jag från bussen på väg in till jobbet och som alltid på tisdagar så håller jag cirkelträning på lunchen i en squash-sal. En viktig rutin för vårt team.

Min egen träning tog 1000 steg tillbaka pga en influensa och hosta som raderade hela april och halva maj från min träningskalender. Samtidigt som det känns tråkigt så känns det struntsamma när man ser allt i perspektiv. Terese har alltid varit ett ansikte för sprudlande träningsglädje och energi och det är hennes peppande ord jag använder för att komma igång igen.

Ta vara på livet, gör det du gillar och kom ihåg att röra på dig för att boosta dig själv med energi ❤️ Jag njuter just nu så mycket av naturen och vår egen trädgård som blommorna i ovan bild kommer ifrån. Och lika mycket som jag vill vara aktiv med mina vänner så vill jag bara sätta mig ner med dem med en kaffekopp i ena handen och en saftig munk i andra. Bilden nedan är från en solig och varm dag för 10 dagar sedan när min fina vän Anna med familj hängde hos oss. Precis en sån där fin dag som jag vill samla mer av i detta liv. Här berättar Anna mer om dagen.

Author

Write A Comment