Om Coach Milla + CV

missagda_om_mig1

Lic. Personlig Tränare och Civilingenjör. Mamma till två sportiga killar, födda i november 2010 resp oktober 2012.

Allt blir lite bättre utomhus och därför tränar jag även oftast mina klienter ute. Man får härligt rosiga kinder på köpet och boostar lungorna med frisk luft. Mitt kall är att sprida rörelseglädje bland både vuxna och barn. Är medgrundare till konceptet Frisk och Stark Familj där fokuset ligger på att hjälpa familjerna att hitta rörelseglädjen och nycklar till ett hälsosamt liv som inte kräver uppoffringar.

Tipsar om övningar, träningsutrustning och i och med friluftsintresset så har jag även utvecklat en förkärlek till bra, funktionella barnkläder. Min största passion, utöver natur & rörelse, är hästar och ridning.

Häng med och delta gärna i diskussionen genom att kommentera eller maila mig!

Uppdrag:

Aktiv som PT med stor kundkrets sedan 2013. Fokus på funktionell träning utomhus. (Obs! Just nu kan jag bara ta nya klienter vid vissa tidpunkter då jag inte jobbar heltid med detta och redan har en kundkrets. Maila mig vid intresse.)

Tränare på charterresor åt Apollo sedan 2014. Jag har lett olika typer av pass samt jobbat som PT på resorna. Vi kör även Frisk och Stark Familj utomlands ihop med Apollo.

Tränare åt House of Lolas säljare i Finland & Sverige 2014- 2017 (online över internet genom filmcoachning och FB)

PT Online sedan 2014.

Löpträning för nybörjare, small groups 2014. Referenser fås på begäran, har tränat flera olika företags anställda.

Anordnare och instruktör på hela familjens träningsevent/helg Frisk och Stark Familj 2014 & 2015 i Sverige. Bilder och text från 2014 finns här: Bloggpost 1, Bloggpost 2, Bloggpost 3.

Anordnare och instruktör på utomhusevent Get OUT To Work OUT tillsammans med Anna Lissjanis med 60 deltagare. 3 st event 2014. Bilder och text finns här: Event 1, Event 2, Event 3.Föreläst om Aktivt liv och träning inkl gravid- och mammaträning åt Röhnisch samt Apollo och på eventet Frisk och Stark Familj.

Inspiratör och bloggare åt Intersport april- december 2013. Andra långsiktiga partners genom åren har varit bl.a. Röhnisch, Isbjörn of Sweden, Gococo Sportswear, Holistic, Helhetshälsa och Merrell.

Utbildningar inom träning och coachning:

Lic. PT SAFE 2013

Eleiko Functional Coach steg 1. 2015

Mindfulness grundutbildning och instruktör Sverigehälsan 2015-2016.

Träning under graviditet, Sports Club Education 2017

Aerobics- och cykelinstruktör 1999-2002 med tillhörande grundutbildningar från Finland.

Pedagogik och presentationsteknik för interntränare under mars och april 2015.

Otaliga inspirationsdagar, event och workshops i bl.a. funktionella grundövningar.

Kurs i presentationsteknik 2 dagar, kurs i coachning för medarbetare 2 dagar genom min arbetsgivare.

Write A Comment