>Jo, den går jättebra och har inte känts som någon egentlig utmaning än. Men det blir svårare och svårare då A nu har börjat jobba vilket innebär att lilla NY-fantasten på bilden gör mig sällskap när jag tränar mina 2,5 h imorgon och hela 3 h i övermorgon. Promenader och hemmaträning fungerar dock fint och hemligheten ligger i flera kortare pass.

Dagens saldo blev totalt 1h 40 min promenader och dryga 20 min yoga = 2 h = enligt planen.

Author

6 Comments

 1. Karin - FitnessochHälsa Reply

  >Vad duktig du är som får till så mycket träning trots att du har den lille att ta hand om!

 2. Karin - FitnessochHälsa Reply

  >Vad duktig du är som får till så mycket träning trots att du har den lille att ta hand om!

 3. Sandra - en liten del av Mig. Reply

  >Vad härligt. Vad tränar du för sorts yoga såhär i början efter graviditeten?

 4. Sandra - en liten del av Mig. Reply

  >Vad härligt. Vad tränar du för sorts yoga såhär i början efter graviditeten?

 5. Miss Agda Reply

  >Sandra: Just igår så körde jag mest bara solhälsningar och stannade extralänge i hunden och stretchade både ryggen och baksida lår. Men annars är det lättare yoga, typ gravidyoga, som gäller nu i början. Framför allt så lyssnar jag på kroppen och hoppar över rörelser som inte känns bra än. Vågar inte göra för mycket saker som påverkar livmoderregionen typ.

 6. Miss Agda Reply

  >Sandra: Just igår så körde jag mest bara solhälsningar och stannade extralänge i hunden och stretchade både ryggen och baksida lår. Men annars är det lättare yoga, typ gravidyoga, som gäller nu i början. Framför allt så lyssnar jag på kroppen och hoppar över rörelser som inte känns bra än. Vågar inte göra för mycket saker som påverkar livmoderregionen typ.

Write A Comment