En lång dag idag, men nu- när klockan närmar sig 22- är jag äntligen hemma och hinner tömma kameran på bilder från gårdagens Get OUT to Work OUT. Jag låter mest bilderna tala helt enkelt.

go_milla2

Bästa gymet! Roddstationen in the making!

 

DSC_4226 DSC_4228

Picknick-filten dukad med goodiebag-innehåll och vinster till överraskningstävlingarna.  Omega 3, Gojibärspulver och Magnesium från Helhetshälsa gick till finaste glädjeskutt under en löpspurt.

 

go_goodieb

Vi tycker att våra deltagare förtjänar bra grejer i sin goodiebag och är glada för att så många sponsorer ville vara med. Så stort tack till Ullmax, Fitnessguru, Aco, Craft och Nobe Aloe Vera!

 

DSC_4232 DSC_4235 DSC_4249

JEMK Sweden höll i en station där man fick träna med Flexi-bar som aktiverar de djupa magmusklerna effektivt. 

 

DSC_4251 DSC_4252

Stackars cyklist som möttes av dessa fallskärmslöpare 😉 Fantastiska redskap signerade Reebok.

 

DSC_4257

Ser du barnen till vänster som härmar oss och gör plankor? Detta älskar jag att se! Det är så viktigt att vara en bra förebild åt våra barn. (Detta var dock helt främmande barn som var och picknickade i Humlegården med sina familjer.)

 

DSC_4260

Anna förklarar ett överraskningsmoment.

 

DSC_4264

Nedvarvning yogastyle med Anna.

 

DSC_4267

Vi tackar ödmjukast alla som var med och gjorde denna sommarkväll oförglömlig! Get OUT to Work OUT har bara börjat och ni kommer att se mer av detta! Vi har många planer och kommer att dela med oss av ännu mer träningsglädje framöver. Tack Anna för proffsigt samarbete! Vi brinner för det vi gör och är så tacksamma för att ni vill dela allt detta med oss!

Author

1 Comment

  1. Hej!

    Tack för ett fantastiskt evenemang. Fint organiserat, kul övningar, bra stämning och lyxig goodiebag på det. Till och med sol fick vi.

    Nu ser vi fram emot nästa Get out to work out!

Write A Comment