Jag har fått bra feedback på mina nyhetsinlägg där jag delar med mig av sammanställningar av nyheter nästan omgående efter att pressmeddelandena gått ut. Så denna vecka kommer lite tips på nyheter kring sköna barnkläder. Våren närmar sig, barnen har växt rejält över vintern (Talar om min egen erfarenhet. Lillebror har vuxit 2 storlekar det senaste halvåret.) och vårgarderoben ska ses över.

Första nyheten är att Åhléns i slutet av februari lanserar som första fysiska återförsäljare i Sverige Gap Kids och Baby Gap. Kollektionerna kommer att finnas på utvalda Åhléns-varuhus runt om i Sverige samt på ahlens.se. Gap Kids har varit ett givet stopp för oss på varje USA-resa vi gjort. Sköna, snygga kläder till bra priser.

 

Och så har svenska Ebbe, en av våra långtidsfavoriter släppt nya härliga sweat-plagg för våren och mer nyheter ska släppas inom kort. Jag är speciellt förtjust i hoodien med världskarta på. Fram till söndag (25/2-18) kör Ebbe vårrea -10 % som även gäller på reavaror. Ett tips direkt från hjärtat då detta inte är betald reklam! Jag hade turen att hitta flera snygga plagg på rean till mina killar & gudöttrar igår kväll.

 

Nästa nyhetsflash kommer att ha fokus på träningsskor.

Author

Write A Comment