PT-Heidi har ordinerat vila i en vecka. Annat än överkroppsstyrka är dock OK och jag tänkte testa löpning efter 2-3 månaders löpvila pga hälsporre. Håll tummarna! Vi har inte testat mitt chinsmax sedan jag började satsningen i november. Då orkade jag bara 4 st utan gummiband. Jag gissar på att vilan betyder att det är maxtest nästa torsdag 😉 Ack, så nervöst! Jag blir helt slapp i kroppen bara jag tänker på ett maxtest.

Men. Det har hänt massor med min teknik. Jag hittar ”knycket” och flyger upp. Jag hittar kontakten med nedre trapezius och jag har även fått med min vänstersida. Det kommer nog att gå bra. Eller förresten, inga ”nog” utan det KOMMER att gå bra. Orkar jag tio så är jag nöjd, men i hemlighet så hoppas jag på några fler än så.

Jag försökte lägga upp en film på mitt konto på Videofyme där jag kör 6 set á 6 repetitioner med tunnaste, fjuttigaste gummibandet som jag tänker är mest för synen. Det känns liksom tryggare. 6 x 6 är absolut inga problem. Efter detta körde jag lite armgång. Men, filmen kom alltså inte upp. Uppdaterar här senare ifall jag får det att fungera, men än så länge finns filmen på Insta, @missagdablogg

Update kl 22:18: nu funkade det, så här är filmen i Videofyme. Många chinsfilmer blir det.

 

[videofyme id=”4319231″ width=”480″ height=”360″]

 

Nu har vi precis lussefikat. Jag var och handlade bullar på Gateau. Ska det vara så ska det vara bra grejer. Ica göre sig icke besvär med sina torra, industriella lussekatter.

 

20131213-135942.jpg

Author

Write A Comment