>Åh, jag råkade hitta ett så jäkla bra tips på nätet när jag letade efter något helt annat (Hamnade på en diskussionstråd nånstans när jag googlade på simning efter förlossning…..)! Eftersom man kan behöva vänta länge efter förlossningen innan man kan börja springa (helt individuellt, men vissa får vänta ett halvår eller längre!) då löpning belastar bäckenbottenmuskulaturen så kan det vara aktuellt med andra aktiviteter som ger motsvarande konditionsträning. Spinning är såklart bra, men vill man träna utomhus så kan man gå stavgång med bebisen i bärsele. Gör man det dessutom i kuperad terräng så blir det garanterat en väldigt hög svettfaktor på aktiviteten! Just nu är det dock för kallt att ha en liten bebis i bärselen under längre stunder- annars hade jag studsat upp direkt och gått mig svettig med Alvar på magen!

+
=

Author

6 Comments

  1. >Men om du skulle svettas så där mycket blir lilleman med varm. 🙂 jag tror det är mysigt att hänga där i selen. Nära mamma.

  2. >Men om du skulle svettas så där mycket blir lilleman med varm. 🙂 jag tror det är mysigt att hänga där i selen. Nära mamma.

  3. >jag gick alltid med Lo i bärselen förut i raska promenader, vekrligen hög svettfaktor. men min axlar orkade inte tillslut 🙁

  4. >jag gick alltid med Lo i bärselen förut i raska promenader, vekrligen hög svettfaktor. men min axlar orkade inte tillslut 🙁

  5. Miss Agda Reply

    >Carolina: Det är därför vi har en bärsele med ryggplatta , den belastar inte axlarna på samma sätt. Dock har vi inte tagit några långpromenader med den än.

  6. Miss Agda Reply

    >Carolina: Det är därför vi har en bärsele med ryggplatta , den belastar inte axlarna på samma sätt. Dock har vi inte tagit några långpromenader med den än.

Write A Comment