Igår kväll hade vi äntligen vår bloggträff tillsammans med Fazer som är en del av #33procentutmaningen. Det var en varm och intim tillställning på mysiga cafét Pom & Flora där Terese, Anna och jag delade med oss av våra utmaningar och hur det går med allting. Även några gäster ville dela med sig av sina och på Insta under hashtagen #33procentutmaningen hittar du fler utmaningar som våra läsare har. Man skulle kanske kunna säga att vi kompletterar varandra: Terese vill styrketräna mer då hon redan springer mycket; jag vill få in mer löpning. Anna behöver träna lite lugnare då hon gärna presterar hårt; jag har lätt att inte alltid prioritera min egen träning och vill gärna få in lite mer kvalitetspass såsom intervaller.

 

Fazer-event-PoF-15Älskar att jobba tillsammans med dessa kloka, jordnära kvinnor!

Terese utmaningar:

 • Äta 33% mer grönt.
 • Styrketräna och rörlighetsträna 33% mer.
 • Dricka 33% mer vatten.

Annas 33%-utmaningar:

 • Få i barnen 33% mer grönt.
 • Låta 33% av träningen vara prestationsfri.
 • Ha 33% skärmfri tid per dag.

Mina utmaningar:

 • Få in 33% mer vardagsmotion.
 • Springa 33% längre/vecka tills en mil blir standard.
 • Springa 33% mer intervaller.
 • Äta 33% mindre godis.

 

Vi bjöds på en helt gudomlig avokadotoast gjord på Fazers rotfruktsbröd samt en härlig smoothie med bl.a. mango, jordgubb och ingefära i. De är himla duktiga på Pom & Flora på att göra en toast till en festmåltid.

 

Fazer-event-PoF-10 Fazer-event-PoF-13

Med sig hem fick deltagarna en påse fylld med godis (i dubbelbemärkelse, det var både bröd och choklad i) så att toastfesten kan fortsätta hemma.

Fazer-event-PoF-1 Fazer-event-PoF-2

Vill du också smaka på rotfruktsbrödet så pågår det fortfarande en tävling på Insta. Idag är dock sista dagen att tävla om en årsförbrukning av Fazer Rotfruktsbröd (värde 1400 kr). Vi drar 3 vinnare! Det enda du behöver göra för att vara med är att hashtagga din utmaning på Instagram med #33procentutmaningen. 

Tävlingsregler:
Tävlingen anordnas av Fazer Bageri AB. Vinnarna väljs av en jury bestående av Terese, Anna, Milla och en representant från Fazer.  Du ska vara över 18 år för att delta i tävlingen. Anställda hos Fazer får ej deltaga. Endast ett inlägg per deltagare bedöms i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Fazer Bageri AB äger exklusiv rätt att fritt och utan tidsbegränsning använda ditt bidrag (bild och text) i sin marknadsföring. Fazer äger alltid rätt att diskvalificera deltagare och/eller vinnare för det fall de inte följt dessa tävlingsregler.

Author

1 Comment

 1. Vilken härlig kväl ni fick till 🙂

  Min utmaning är att vara 33% mer i nuet, fånga de små ögonblicken: stanna på löprundan och fota en vacker sol, kika ut när pendeln passerar Slussen istället för ner i mobilen = se vattnet och vackra Stockholm, ta mig tiden att stanna upp och vända ansiktet mot vårsolen innan jag kilar vidare.. 🙂
  Små saker som gör gott för själen 🙂

Write A Comment