>Min duktiga PP-PT* Ingmarie såg till att det blev ett precis lagom tufft pass för mig som är ”nybörjare” eller iallafall ”nystartare”. Fast det är egentligen bara magmusklerna som är mycket svagare än tidigare, annars är min kropp relativt stark och jag har inga problem att få bra muskelkontakt när jag tränar.

Härligt svettigt -och lite darrigt efteråt! Jag promenerade fram och tillbaka till Härnosands Ryggklinik som ligger i Bonnier-Huset (ca 25 min enkel väg) så jag fick mig en bra uppvärmning och lagom nedvarvning också. Alvar mådde så bra hemma med sin pappa under tiden. Annars så funkar det fint att köra in vagnen i träningslokalen så Alvar kommer att få följa med nästa gång och sova i vagnen medan mamma svettas.

Damen i rosa kan köra sk***n ur dig när det väl gäller. Hon kan såååå många fantastiskt effektiva PP-övningar att nivån på ett pass kan anpassas efter alla från nybörjarnivå till elit. Gå och testa om du vågar! Damen i lila ser framemot att snart kunna vara med om ett supertufft PP-pass, men redan idag fick hon känna lite vad riktig träning är. Otroligt skönt!

Nytt PowerPlate-pass i början av nästa vecka, längtar redan!
Testade förresten ett till för mig nytt träningsredskap, men mer om det sen.


* Power Plate Personal Trainer

Author

10 Comments

  1. >Det kanske är dit jag ska gå nångång framåt mars då.. Vi kan ha värsta babyklubben där 🙂

  2. >Det kanske är dit jag ska gå nångång framåt mars då.. Vi kan ha värsta babyklubben där 🙂

  3. Miss Agda Reply

    >Andréa: JA, absolut!!!! Om inte annat så måste du komma och testa om du aldrig kört PP!

  4. Miss Agda Reply

    >Andréa: JA, absolut!!!! Om inte annat så måste du komma och testa om du aldrig kört PP!

  5. >Kan du berätta lite mer om vad power plate traning är för nåt egentligen? Tack! =)

  6. >Kan du berätta lite mer om vad power plate traning är för nåt egentligen? Tack! =)

Write A Comment