Jag har bytt ut mina vintriga skogspromenader och joggar mot strandpromenadslufs och ståldubbsskorna mot lätta terrängsskor (vårens nyhet från Merrell som jag fått testa. Ett utlåtande kommer senare.). Fokuset ligger inte på min egen träning eftersom jag är här som tränare, men löpning vill jag få in en hel del under våra två veckor på Teneriffa.

  
Medan Playa de Las Americas kryllar av pensionärer så är Los Cristianos, byn intill, vindsurfarnas tillhåll. Det är underbart att jogga och kolla på folk där medan vinden blåser lite lätt i håret. Nästan mer terapi än träning skulle jag nog kunna säga.

  

Author

2 Comments

  1. Härliga bilder! Längtar efter löpning i värme. Vad heter skomodellen?

    • Milla Reply

      Tack! De heter All Out Crush Light. Hittade dem dock inte på hemsidan ännu när jag skulle länka. En nyhet som kommer nu till våren. Tunn sula och bra kontakt med underlaget.

Write A Comment