Dagens löpning: 20 min prick. I sträck även om jag hade tänkt att jag skulle börja med 10 min sträckor för att ta det lugnare postgravid som jag är. Det var inte promenadväder ute, om man säger så, så ingen powerwalk för att fylla ut passet.

Väder: Spöregn så det forsade vatten i backarna. Iskall vind.

Ont i ryggen? Ja, tyvärr. Kändes vid varje steg, men det gick att springa/jogga. Springer förmodligen ganska snett pga kompensation på ena sidan. Hoppas på förbättring redan imorgon.

Efter passet: Varmt bad som var färdigtappat när jag kom hem. Känningarna i ryggen försvann helt efter 10 min i badet.

Plankan: Glömde göra den (dem) igår! Redan på första dagen. Nu ikväll blir det därför dubbelt upp.

 

Jättekul förresten att ni är några stycken som hakat på! Och än är det inte för sent. En variant är ju att göra en julklappsutmaning och köra 1-24 december istället!

 

Author

6 Comments

 1. Härligt med ett bad efter regnig löpning.
  Låter smart med utmaning, då lägger man inte lika mycket energi på att fundera på vädret

 2. I wish I could. Springa varje dag lär inte mina fötter vilja. Jag får följa din streak på distans istället.

  • missagda Reply

   Du kanske kan göra en egen variant med något annat som du kan göra varje dag? Om du nu känner att det finns behov och sånt skulle vara roligt. För mig är detta ett perfekt sätt att komma på banan igen. Och så vill jag påpeka att jag inte alls ska ha äran för detta påhitt utan jag hittade utmaningen hos Helena 🙂

 3. Du är duktig som är igång redan och du är ju i fin form.Själv har jag helt kommit av mig men efter jul är det dags att komma igång tänkte jag. kram Diana

 4. Åh vad tråkigt med ryggen! Jag hoppas att den förstår att det här är något du kommer att pyssla med i ett par veckor och att den bara viker undan och blir pigg och stark igen! Bra jobbat!

 5. Heja heja, härligt med en uppiggande utmaning så här i vintermörkret. Jag hänger på, får bli julklapps streak för min del, el adventskalender m daglig träningsdos. Kämpa på, jag startar på lördag!

Write A Comment