I förmiddags gästspelade jag och Ivar som kunder på det ombloggade gymet Rosa Skrot och körde ett Kick Ass Mamas-pass för Lofsan. Lovisa förtjänar all den framgång hon har med uppdrag på bl.a. TV4:s Nyhetsmorgon och en mycket stor träningsblogg (klick!). Denna tjej sprider inspiration, pepp, kunskap, omtanke och leenden runtomkring sig. Om jag jämför hennes mamma-bebis-pass med t.ex SATS Strong Mama så är hon mycket mer noga med att hålla koll på mammornas teknik (och det är ju så himla viktigt när det ju är nyförlösta mammor vars kroppar inte läkt helt än efter förlossningen) och så erbjuder hon att ta hand om bebisarna i den mån det går så att mammorna kan fokusera på träningen. Hon vill heller inte att passen ska ha för många deltagare, just för att ha kontroll över det som händer. Helt rätt!

Vi körde 11 stationer med 60s + 30s + 30s på varje under första varvet plus ett bonusvarv á 45 s per station. Bra övningar för hela kroppen och alltid en lättare och en tuffare variant att välja emellan. Jag valde den tuffare varianten varje gång eftersom jag ju är så bra igång med träning redan och Ivar fyller ju faktiskt redan 5 månader nästnästa vecka! (Vart tog min nyfödda pojke vägen?) Körde hårt, men tog inte ut mig helt eftersom jag ju precis varit förkyld och vill hålla mig frisk och skadefri ett bra tag nu. Träning är så otroligt roligt nu så inga ofrivilliga pauser är välkomna.

Jag har en social bebis som alltid är nöjd när vi är ute och flänger. Hemma vill han gärna bli buren mer än att ligga själv och öva på rullning (går ganska bra sedan någon vecka tillbaka) och leka med sina leksaker, men när vi är ute och fikar eller tränar så ligger han alldeles nöjd alternativt sover. Det får gärna hålla i sig. Idag fick jag köra varenda station utan ett endaste störningsmoment.

 

20130221-125919.jpg

20130221-125933.jpg

Bebisarna ligger uppradade på mattor vid spegeln. Vissa speglar sig liggandes på mage, andra kollar på mammorna som lyfter vikter, skakar på snake ropes och har sig. Jättespännande, tyckte min bebis.

 

20130221-130001.jpg

Barfotaskorna gifter sig med gummi(eller plast?)golvet och det blir superbra kontakt och skönt att träna.

 

20130221-130216.jpg

Glädje- och kunskapsspridaren Lovisa.

 

20130221-125947.jpg

Author

2 Comments

Write A Comment