I minst 2 veckor nu har jag arbetat aktivt på tomten och spridit ut snö och is, hackat loss is och bett till högre makter att dessa vintertecken så smått (eller helst a.s.a.p) ska försvinna. Våren är så välkommen nu!

 

Solen värmer dock ordentligt framför huset och där sitter jag på dagarna och tar telefonmöten eller fikar och har också rullat ut yogamattan två gånger utomhus nu. Inneväxterna får komma ut en sväng på dagarna och bada i sol och så har jag sått lite sommarblommor som än så långe bor inne, men solar mot husväggen på dagarna. Det blir mörkt mycket senare nu och så hade vi grillpremiär igår efter Storebrors tredje sista hockeyträning för säsongen (i ishallen är det fortfarande lika kallt kan jag meddela).

Jag åt min kycklingkorv (Lithells Barns Grillkorv Kyckling dvs ”när barnen får bestämma”!) med extra-allt, som jag helst äter min korv.

Author

Write A Comment