Ikväll har jag ingen lust att springa. Men det blir skönt bara man är ute. Snöfall och bara 3 minusgrader- kan ju faktiskt bli riktigt mysigt. Jo, det blir nog jättebra faktiskt. Dryga 30 min får det bli. Tack streakutmaningen för att du peppar mig!

Dagen har spenderats på stan med Sofia som också är mammaledig, fast med lillasyskonet i magen än så länge. Glöggmingel och Kerstin Florian-handling på Östermalm och en lunch + kaffe på Vapiano Stureplan i lugn och ro. Jag ska faktiskt påminna mig själv varje dag nu i december om hur skönt det är att slippa jobbstressen som alltid kulminerar i december med massor av deadlines innan jul!

Nu ska jag byta om och ge mig ut och springa! Dag 9, here we go!


20121204-175235.jpg

Jag och Ivar på Vapianos lyxiga badrum som är så behagligt att vistas på med loungemusik och allt att vi inte hade någon som helst bråttom ut efter blöjbyte. Ivar ler fint numera och då hänger man gärna där över honom och pratar bebisspråk och allt annat slutar existera. Fast ska jag vara ärlig så pratar jag nog aldrig just bebisspråk, inte ens med en liten bebis. Har aldrig förstått grejen med det.

Author

Write A Comment