Och då hänvisar jag alltså till det här inlägget. Några träningspass till hinner jag allt innan mitt årskort på Sportlife går ut och då har jag iallafall fått lite mer valuta för pengarna.

Jag är ganska så slut efter heldagar på dagis. Hatten av för dagispersonalen som har så aktiva dagar som sin vardag! Bytte om till träningskläder redan innan mannen kom hem från jobbet och så fort han var hemma frågade jag snällt om inte jag kunde sticka till gymet direkt. Vilket jag ju givetvis fick- han peppar mig alltid i min träning och har verkligen aldrig försökt att få mig att skippa ett träningspass. Och pepp behövs nu när jag inte är mitt normala jag rent kroppsligt.

En dryg halvtimme i lokalen är min standard just nu. Kort, men precis vad som känns bra just nu. Cykel största delen av den tiden idag och så ”joystick”, ryggrullningar och knäböj med 20 kg skivstång. Och så orkar man resten av kvällen med en intensiv liten Ponke som ikväll somnade rekordtidigt (visserligen efter 60 min nattning) = strax före 21.

 

Bjuder på en mycket dålig bild från när jag precis skulle sticka iväg. Det jag egentligen hade velat visa ordentligt är ett par supersköna budjettights (299kr) från Pierre Robert (dessa) som jag använt flitigt och hade på mig ikväll. Otippat ett av de skönaste paren jag äger även om de är de allra billigaste. Ibland kan det vara så bra. Pierre Robert har tidigare gjort mig positivt förvånad med sina sportBH:ar (249kr om jag minns rätt). Det som är dåligt är att det sällan går att prova plaggen som är packade i små plastboxar där de hänger på Coop Forum och liknande affärer. Men jag kan iallafall säga att storlekarna är normala, varken stora eller små. Så brukar man t.ex ha M på sina träningskläder så funkar förmodligen M på dessa plagg också.

Author

Write A Comment