Sedan jag var litet barn har jag semestrat på Åland varje sommar. Oftast seglade vi hit, men jag har också cyklat och tältat här, hyrt stuga otaliga gånger och bott på hotell ibland. Nu är vi på Åland igen. Denna gång inte i Mariehamn som vanligt utan på norra Åland nära Geta, närmare bestämt Snäckö där Anna med familj hyrt stuga och vi hälsar på. Vi passar på att sova i tält och testa det nya tält som barnen själva valt ut. (Förra sommaren var barnen gnälliga över det faktum att vårt tält var för litet.)

Sommaren 2018 fortsätter att leverera och jag tappade räkningen tidigt på hur många gånger barnen badade igår efter att vi hade anlänt på eftermiddagen. Själv dyker jag i titt som tätt också. Härligast har hittills varit doppet efter morgonens 6 km löpning tillsammans med Anna.

Author

Write A Comment