Förlåt bloggen för några dagars tystnad! Jag har fått lägga varenda minut av datortid på mitt jobb, även kvällstid. Oftast när jag reser med Frisk och Stark Familj-konceptet följer jobbdatorn med och jag brukar ha som vana att jobba ett par timmar efter frukost när jag inte har klasser eller åker på utflykt med familjen. Det finns inget värre än att komma hem till en överfull mailbox och därför brukar jag välja att jobba sammanlagt en dag under en vecka för att slippa just det.

Så, nu är vi hemma och här är allt som vanligt. Dvs det spöregnade hela dagen igår och man kände sig definitivt som hemma. Jag jobbade hemifrån och körde samtidigt en tvättrumba, som nu är väldigt skönt att ha gjort. Allt är som vanligt och då innebär helgerna idrott för barnen på förmiddagarna och utflykter på eftermiddagarna. Friidrotten är avklarad för dagen och samtidigt som storebror körde passade jag på att jogga lite. När jag själv tränar under tiden när barnen har sin träning ser jag bara positivt på den schemalagda helgen. För en gångs skull kan även jag planera in min träning. För just planeringen är helt klart inte min starkaste sida. Och jag älskar trots allt den svala höstluften som är som gjord för löpning. I Grekland fick jag bara till ett 30 minuters löppass pga hettan.

På bilden har jag på mig mina just nu skönaste tights, Hi-Rise Compression från 2XU (pressprov). Jag har mer och mer gått över till 2XU de senaste 2 åren. Ett tag använde jag Röhnisch Shape och gillade dem, men när jag väl börjat använda riktigt stöttande kompression så var jag fast. Så fruktansvärt skönt vid löpning och bra att ha på sig efter ett hårt pass för snabbare återhämtning! Dessa med högre midja är verkligen jättesköna. Igår satt jag tillochmed och jobbade i dem hela dagen!

 

Nu ska ryggsäckarna packas och jag och barnen ska till Björnö Naturreservat och vandra i några timmar. 8-10 km är dagens mål och med en snart-5- och snart-7-åring kan jag räkna med att det tar hela eftermiddagen. Som bonus hoppas vi på att hitta kantareller.

 

Author

Write A Comment