Orden är från min man, riktade mot mig igår söndag. I lördags anlände vi mina föräldrars nya sommarstuga i Finland, ett riktigt sommarparadis vid havet. Mannen åkte redan hem, men eftersom jag har möjlighet att jobba på distans så stannar jag och barnen i 3 dagar till. Successivt sänks tempot ner på jobbet nu då många redan gått på semester. Det har varit omtumlande veckor på jobbet då vårt team inte längre existerar, men nu har vi landat i den nya organisationen och jag personligen kan använda semestern till just att landa. Landa och andas ut. Semestern får jag dock vänta på liite till.

Andas ut, det gör man också här i skärgården. Jag njuter maximalt. Har både sprungit, bastat, doppat mig i havet, grillat och läst böcker. Imorgon ska jag träffa en gammal stallkompis och rida. Det är helt ok att jobba några timmar på dagarna när man sedan kan koppla på semestermode så fort datorn stängs av. Sommaren 2018, vi kommer att prata om dig resten av våra liv tror jag!

Nedersta bilden är tagen kl 23:30. Magi! Bilden ovanför den är mitt happy face efter ett löppass när jag visste att en varm bastu och ett dopp i havet väntar.

Author

Write A Comment