Äntligen är julledigheten här! Några dagar ledigt, mycket godis (julmaten är jag annars rätt då ointresserad av), skridskor & ridning och pussel hela dagarna. Vi är med häst över julen, så det blir många timmar i stallet. Istället för ridning pulsade jag i snön bredvid hästen i en timme både igår (då sonen red) och idag. Att springa i vinterkläder och -skor i snön är en svettig upplevelse trots några minusgrader kan jag lova. Men känslan efteråt är oslagbar.

Jag är väldigt nöjd över att vi inte har några andra schemalagda planer än barnens hockeyträning de kommande 2 veckorna. Iochmed att jag lagt över 6 timmar på att lägga ett nytt 1000 bitars pussel igår och idag så har jag landat i en välbehövlig ledighet och känner mig redan rätt så nollställd.

En avkopplande jul önskar jag er alla!

Author

Write A Comment